3 Eylül 2013 Salı

Ücretsiz Bayilik

Elektriği Kaliteli Kullanmak İçin Bizden Destek Alın
Elektrik hepimizin kullanmak zorunda olduğu bir enerjidir. Hayatımızın oldukça önemli bir parçası haline gelmiştir. Dolayısıyla bütçemizin önemli bir kısmını elektrik tüketimine harcamaktayız. Bu durum büyük işyerleri için daha büyük bir problemdir.




 Enerji bayiliği yapan pek çok firma özellikle büyük işletmelerin elektrik tüketimlerini kontrol altına almalarını ve bunun yanında kendi tüketimleri ile ilgili net bilgiye sahip olmalarını sağlamak için kurulmuştur. Elektra enerji de bu firmalardan biridir.
Elektra enerji takep eden pek çok müşterisinin tüketimlerini uzaktan takip etmektedir. Bunun yanında sayaçlarınızın saatlik, günlük ve aylık kullanımlarından haberdar olmanızı yani tüketiminize hakim olmanızı sağlamaktadır.

Elektrik bayilik firmaları arasında oldukça önemli bir yerde olan Elektra enerji sayesinde endeks verilerinizi okumanız, listeleyebilmeniz ve excelde görüntüleyebilmeniz mümkün hale gelmektedir. Bunu GPRS, Wi-Fi ya da GPRS modemler kullanarak yapmanız mümkündür. Aynı zamanda elektrik tüketim değerlerinizi de gerçek zamanlı olarak takip edebilmeniz olanaklı hale gelmektedir. Elektrik bayiliği yapan kuruluşumuz sayesinde elektrik enerjisini kaliteli kullanacaksınız.

0 yorum:

Yorum Gönder